Consells assessors de la Ciència i de la Societat de la Informació
Esteu aquí: Inici Què és?

Què és?

Els consells tenen com a objectiu prioritari promoure l'interès per la ciència i despertar vocacions científiques
El Consell Assessor de la Ciència i el Consell Assessor per a la Societat de la Informació de Lleida són òrgans de col·laboració, participació, consulta i sensibilització de la ciutat de Lleida per als aspectes de difusió, estratègies d’implantació de la recerca i innovació científiques i implantació de noves tecnologies en el seu àmbit territorial. Estan impulsats per la Paeria, al servei del conjunt de la ciutadania i tenen caràcter estricte d’òrgan consultiu.
Són funcions pròpies del Consell Assessor de la Ciència i del Consell Assessor per a la Societat de la Informació de Lleida:
  • Analitzar, estudiar i avaluar la situació de la ciència i de la recerca científica a la ciutat de Lleida.
  • Analitzar, valorar i informar de les polítiques programades i executades per al desenvolupament, la implantació de la recerca, la innovació científica i el desenvolupament de la societat de la informació a Lleida.
  • Col·laborar en aquells projectes nacionals i internacionals de l’àmbit de la recerca, la innovació científica i de la societat de la informació en què participin institucions i centres de la ciutat de Lleida.
  • Formular suggeriments i propostes d’estudi en matèries relacionades amb la recerca, la innovació científica i la societat de la informació.
  • Contribuir a millorar el coneixement i la innovació científica en la ciutat de Lleida, especialment entre les seves empreses, centres d’ensenyament i formació.
  • Col·laborar i donar suport tècnic a l’Ajuntament de Lleida i al seu equip tècnic en el desenvolupament de les funcions que li són pròpies.
Contacta C. Salmerón, 1, 1a planta
25004
Lleida
Plànol d’ubicació
Telèfon: 973 700 417
Fax: 973 700 371
Adreça electrònica: informatica@paeria.cat
Xarxes socials

Avís legal