Consells assessors de la Ciència i de la Societat de la Informació
Esteu aquí: Inici Notícies XXI edició del curs de reconeixement de males herbes

XXI edició del curs de reconeixement de males herbes

XXI edició del curs de reconeixement de males herbes

XXI edició del curs de reconeixement de males herbes

Un total de 50 tècnics i delegats d’empreses de fitosanitaris, d’empreses de serveis i cooperatives d’arreu de l’estat espanyol, Portugal i Argentina participen aquesta setmana en la XXI edició del curs de reconeixement de plàntules i diàspores de males herbes de la Universitat de Lleida (UdL) organitzat pel grup de malherbologia i ecologia vegetal de la ETSEA. Aquest curs es complementa amb un altre que s’impartirà al mes de maig dedicat a reconèixer males herbes de cultius d’estiu.

El curs està estructurat en sessions d’aula, laboratori, informàtica i sortides de camp. L’objectiu és oferir unes bases conceptuals per a portar a terme una correcta identificació de les males herbes en estadis molt precoços per optimitzar-ne el seu control.

Aquest curs està esponsoritzat per la Sociedad Española de Malherbologia (SEMh) i l’empresa BASF i està especialment dirigit a tècnics i professionals del món de la sanitat vegetal i dels fitosanitaris que desenvolupen la seva tasca en l’àmbit del control de les males herbes.

Contacta C. Salmerón, 1, 1a planta
25004
Lleida
Plànol d’ubicació
Telèfon: 973 700 417
Fax: 973 700 371
Adreça electrònica: informatica@paeria.cat
Xarxes socials

Avís legal